Ziekte en verlof

Ziekmelden vóór 9.00 uur via 023 – 540 34 17. Een bezoek aan de dokter, tandarts of specialist moet vooraf worden gemeld op hetzelfde telefoonnummer.

Verlof buiten de vakantieperiode is in specifieke gevallen bespreekbaar, bijvoorbeeld bij verhuizing, huwelijk van bloed- of aanverwanten, of als het beroep van een van de ouders daartoe aanleiding geeft. Om een aanvraag te doen voor verlof buiten de schoolvakanties moet u het Verlof Aanvraag formulier invullen. U kunt het formulier hier downloaden.
U kunt het ingevulde formulier vervolgens per e-mail indienen bij de verzuimcoördinator, Miranda Collet. Email: verzuim@rscollege.nl .

Wanneer het om bijzondere talenten gaat, zoals sporttalenten, zal uiteraard de afdelingsleider wel betrokken moeten blijven. In die gevallen gaat het namelijk veelal om een langduriger verlof waarbij vaak ook lessen en of examenonderdelen op een ander manier worden vormgegeven.

Studieoriëntatie verlof. Bij deze verlofaanvragen wordt de decaan betrokken. Zij houden bij welke studies bezocht worden en kunnen gelijk gericht advies geven over de betreffende studie.

Standaard aanvragen dienen twee weken van te voren te worden ingediend. De aanvraag voor meerdaags verlof moet drie weken van tevoren zijn ingediend. Voor verlof van een week of langer geldt een aanvraagperiode van minimaal acht weken.

Wanneer een leerling regelmatig te laat komt, verzuimt of langdurig ziek is, dan zijn we verplicht om dat bij de leerplichtambtenaar te melden. Uiteraard worden de ouders hiervan op de hoogte gesteld.

 

+rsc

vrijeschool iets voor uw kind?

+leren

kooruitvoering

+punten

kunstreis

+leren

vrij waterland

+punten

samenwerken

+leren

kunst en ambachten

engelandlaan 2
2034 na haarlem
ziek? 023 540 34 17
verzuim@rscollege.nl
algemeen 023 536 13 78
info@rscollege.nl
routebeschrijving

aanmelden nieuwsbrief

+rsc

vrijeschool iets voor uw kind?

+leren

kooruitvoering

+punten

kunstreis

+leren

vrij waterland

+punten

samenwerken

+leren

kunst en ambachten