Boeken bestellen

Boeken voor komend schooljaar kunnen vanaf 1 juli besteld worden. Plaats de bestelling tijdig, liefst vóór de zomervakantie. Dit gaat online via http://www.vandijk.nl/. Hier maak je een account aan, en geef je aan in welke klas je komt en welk profiel je volgt. Het juiste pakket wordt dan automatisch samengesteld.

Volg je een vak buiten je profiel, een vak op hoger niveau of ben je tussendoor van profiel veranderd? Dan kun je de benodigde boeken niet zelf bestellen. Je kunt dan mailen naar mbaartmans@rscollege.nl voor een nabestelling.

De schoolboeken zijn gratis en de bestelling wordt gratis bij de leerlingen thuis bezorgd.

Van Dijk suggereert tijdens het bestelproces soms extra leermiddelen om mee te bestellen, zoals schriften, samenvattingen of rekenmachines. Er is absoluut geen verplichting om deze aan te schaffen!

Weet je niet zeker welk profiel je gaat volgen of heb je vragen over keuzevakken? Neem dan vóór de zomervakantie contact op met je mentor om uitsluitsel te krijgen. Aan het eind van het schooljaar moeten de boeken weer worden ingeleverd. Eventuele schade of vermissing wordt in rekening gebracht.

Inleveren boekenpakketten

Op dinsdag 2 juli 2020 moeten alle leerlingen weer hun gehuurde boeken komen inleveren. Ook boeken die volgend jaar opnieuw gebruikt worden, moeten toch worden ingeleverd. Boekhandel Van Dijk zorgt volgend jaar voor een nieuw exemplaar.
Alle leerlingen krijgen thuis een formulier toegestuurd waar alle boeken op staan die moeten ingeleverd. Dit formulier moet geprint of digitaal (op de telefoon) worden meegenomen bij het inleveren.

Het inleverschema is als volgt:

  • klas 7 9:00-10:00 uur
  • klas 8 10:15-11:15 uur
  • klas 9 11:30-12:30 uur
  • klas 10 12:45-13:45 uur
  • klas 11 13:45-14:30 uur
  • klas 12 14:15-15.00 uur

De inleverdag sluit om 15:00 uur. Mocht je niet in staat zijn om op die dag je boeken in te leveren, kun je er ook voor kiezen ze zelf op te sturen naar Van Dijk. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de klantenservice via de website www.vandijk.nl.