Examentrajecten

Het aanvragen van inhaaltoetsen en herkansingstoetsen.

9e klas profielkeuze

Hier is de brochure met informatie over de aankomende profielkeuze. In deze brochure staat beschreven hoe het keuzetraject op het RSCollege eruit ziet, hoe de profielen opgebouwd zijn en waarop gelet moet worden bij het maken van de goede profielkeuze. Profielkeuzeboekje.

Keuze ambachtspecialisatie

8 mavo

9 mavo

10 havo/vwo

Extra examentraining in de buurt

Om ervoor te zorgen dat uw kind zich optimaal kan voorbereiden op de (school)examens, bieden wij de mogelijkheid om een extra examentraining te volgen. Wij zijn daarom, net als voorgaande jaren, een samenwerking aangegaan met Lyceo. De examentrainingen zullen plaatsvinden bij het Mendelcollege Haarlem en worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief.

Direct inschrijven Inschrijven voor één of meerdere examentrainingen kan via www.lyceo.nl/rudolf. Wij raden u aan om niet te lang te wachten met inschrijven zodat uw kind verzekerd is van een plek.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de examentrainingen of over Lyceo? Neem dan contact op met Lyceodoor te bellen naar 071-79 000 40 of kijk op www.lyceo.nl of mail met mcollet@rscollege.nl.

Examenrooster 2020

De examens beginnen dit jaar op donderdag 7 mei en duren tot en met maandag 25 mei 2020. https://www.examenoverzicht.nl/examen-informatie/voor-het-examen/examenrooster.

Uitslag eindexamens 1e tijdvak 2020
Leerlingen worden door hun mentor gebeld op woensdag 10 juni 2020 in de middag.

Herexamens 2020

De herkansingen van de centraal examens vinden in het tweede tijdvak plaats. Het tweede tijdvak start op maandag 15 juni en eindigt op donderdag 18 juni 2020.

Uitslag eindexamens 2e tijdvak 2020
Leerlingen worden door hun mentor gebeld op vrijdag 26 juni 2020 in de ochtend.

Diplomauitreiking

Vmbo-t: 30 juni 2020
Havo en Vwo: 1 juli 2020