Boeken bestellen

Inleveren boekenpakketten
Op dinsdag 9 juli 2019 moeten alle leerlingen weer hun gehuurde boeken komen inleveren. Ook boeken die volgend jaar opnieuw gebruikt worden, moeten toch worden ingeleverd. Boekhandel Van Dijk zorgt volgend jaar voor een nieuw exemplaar.
Alle leerlingen krijgen thuis een formulier toegestuurd waar alle boeken op staan die moeten ingeleverd. Dit formulier moet geprint of digitaal (op de telefoon) worden meegenomen bij het inleveren.

Het inleverschema is als volgt:

klas 7       9:00-10:00 uur

klas 8     10:15-11:15 uur

klas 9     11:30-12:30 uur

klas 10   12:45-13:45 uur

klas 11   13:45-14:30 uur

klas 12   14:15-15.00 uur

De inleverdag sluit om 15:00 uur. Mocht je niet in staat zijn om op die dag je boeken in te leveren, kun je er ook voor kiezen ze zelf op te sturen naar Van Dijk. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de klantenservice via de website www.vandijk.nl.

Boeken bestellen
Boeken voor komend schooljaar kunnen vanaf 1 juli besteld worden. Plaats de bestelling tijdig, liefst vóór de zomervakantie. Dit gaat online via http://www.vandijk.nl/. Hier maak je een account aan, en geef je aan in welke klas je komt en welk profiel je volgt. Het juiste pakket wordt dan automatisch samengesteld.
De schoolboeken zijn gratis en de bestelling wordt gratis bij de leerlingen thuis bezorgd.
Van Dijk suggereert tijdens het bestelproces soms extra leermiddelen om mee te bestellen, zoals schriften, samenvattingen of rekenmachines. Er is absoluut geen verplichting om deze aan te schaffen!

Weet je niet zeker welk profiel je gaat volgen of heb je vragen over keuzevakken? Neem dan vóór de zomervakantie contact op met je mentor om uitsluitsel te krijgen.
Aan het eind van het schooljaar moeten de boeken weer worden ingeleverd. Eventuele schade of vermissing wordt in rekening gebracht.

 

 

 

+actueel

"learn to change the world" part 1

+actueel

"learn to change the world" part 2

+rsc

vrijeschool iets voor uw kind?

+leren

kooruitvoering

+punten

samenwerken

+leren

kunst en ambachten

engelandlaan 2
2034 na haarlem
ziek? 023 540 34 17
verzuim@rscollege.nl
algemeen 023 536 13 78
info@rscollege.nl
routebeschrijving

aanmelden nieuwsbrief

+actueel

"learn to change the world" part 1

+actueel

"learn to change the world" part 2

+rsc

vrijeschool iets voor uw kind?

+leren

kooruitvoering

+punten

samenwerken

+leren

kunst en ambachten